00. PROGRAMI ZA KNJIGOVODSTVO kupovina, najam i besplatno korišćenje

00rogrami za knjigovodstvo dati su u našoj ponudi kao dve vrste programskih paketa:

1. Pun Programski Paket (PPP) je jedan modularni programski paket napravljen za lokalni (standalone) ili klijent-server mrežni rad ili rad preko Interneta odnosno Remote Desktop pristup. Program vodi knjigovodstvo preduzeća, preduzetničkih radnji, zadruga i ustanova, u okviru tih firmi ili u okviru knjigovodstvenih agencija koje vode knjigovodstvo za veći broj firmi. Program je usklađen sa Zakonom o knjigovodstvu i pratećim propisima za Republiku Srbiju.

PPP sadrži sve knjigovodstvene i poslovne programe-referate potrebne i neophodne za vođenje knjigovodstva i poslovanja većeg broja firmi, bez obzira kojim delatnostima se te firme bave.

2. Specijalizovani Programski Paketi (SPP)  su napravljeni za lokalni (standalone) ili klijent-server mrežni rad ili rad preko Interneta odnosno Remote Desktop pristup. Programi vode knjigovodstvo preduzeća, preduzetničkih radnji, zadruga i ustanova, u okviru tih firmi ili u okviru knjigovodstvenih agencija koje vode knjigovodstvo za veći broj firmi. Programi su usklađeni sa Zakonom o knjigovodstvu i pratećim propisima za Republiku Srbiju.

SPP sadrži samo one knjigovodstvene i poslovne programe-referate potrebne i neophodne za vođenje knjigovodstva i poslovanja jedne firme i to samo za one delatnosti kojima se ta firma bavi.

Besplatno Preuzmite (Downloadujte) ovde opisane programske pakete koji su potpuno operativni – nisu demo verzije i neće prekinuti rad po isteku nekog broja dana, niti imaju ograničenje u broju knjiženja.  Neregistrovani Programi dozvoljavaju datume knjiženja samo u 2001 godini sve dok se ne registruju. Ako vam datumi knjiženja nisu važni, ne morate se nikada registrovati za rad sa programima.

KUPOVINA ILI NAJAM ILI BESPLATNO KORIŠĆENJE

Ako ste zainteresovani za knjigovodstveni softver koji je prikazan na ovom blogu i dat za preuzimanje radi probe i testiranja ili poslovne upotrebe, taj softver se može kupiti u trajno vlasništvo, ili se može iznajmiti uz naknadu za tekuću poslovnu godinu. Softver koji je eksplicitno deklarisan kao free open source software se može  ovde preuzeti i koristiti bez ikakve nadoknade i plaćanja: www.cobasystems.com

BAST-OPEN-SOURCE-PROJECT

Oznaka za besplatne programe

CSYSTEMS-LOGO

Oznaka za komercijalne programe

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s